Yunanistan Deprem : Haritası : Sila Yolu 2020 Ä°zin Yolu Haritası Almanya / Yunanistan'ın girit adası'ndaki lasithi bölgesinde 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Yunanistan'ın güneyinde yer alan girit adası'nda 5,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Atina jeodinamik enstitüsü, yerel saatle 09.17'deki . Yunanistan'ın girit adası'nda bu sabah yerel saatle 07.48'de 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı . Afad ise saat 09.17'de ege denizi'nde 5,7 büyüklüğünde deprem meydana .

Girit açıklarındaki sarsıntı 30 km derinlikte kaydedildi. Haritası : Sila Yolu 2020 Ä°zin Yolu Haritası Almanya
Haritası : Sila Yolu 2020 İzin Yolu Haritası Almanya from yearofthefly.org
Atina jeodinamik enstitüsü, yerel saatle 09.17'deki . Şükrü ersoy, bu bölge yunanistan için de türkiye için en . (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, yunanistan'ın heraklion kentinde saat 18.34'de 4,1 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Yunanistan devlet ajansı amna'nın haberine göre, girit'teki küçük bir kilise deprem nedeniyle yıkıldı. Yunanistan'ın girit adası'ndaki lasithi bölgesinde 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yunanistan'ın girit adası'nda 6,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad ise saat 09.17'de ege denizi'nde 5,7 büyüklüğünde deprem meydana . Afp'nin açıkladığına göre 1 kişi .

Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı .

Yunanistan'ın girit adası'nda bu sabah yerel saatle 07.48'de 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Şükrü ersoy, bu bölge yunanistan için de türkiye için en . (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, yunanistan'ın heraklion kentinde saat 18.34'de 4,1 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Yunanistan'ın girit adası'ndaki lasithi bölgesinde 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Atina jeodinamik enstitüsü, yerel saatle 09.17'deki . Afad ise saat 09.17'de ege denizi'nde 5,7 büyüklüğünde deprem meydana . Habertürk tv · 2 hrs ·. Afp'nin açıkladığına göre 1 kişi . Yunanistan'ın girit adası'nda 6,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yunanistan'ın güneyinde yer alan girit adası'nda 5,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yunanistan devlet ajansı amna'nın haberine göre, girit'teki küçük bir kilise deprem nedeniyle yıkıldı. A haber canlı yayınında yunanistan'daki depremi yorumlayan deprem uzmanı prof. Avrupa sismoloji merkezi'nin verilerine göre yunanistan'da 6,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Yunanistan'ın girit adası'nda bu sabah yerel saatle 07.48'de 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad ise saat 09.17'de ege denizi'nde 5,7 büyüklüğünde deprem meydana . Adada depremin ardından halk açık . Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı . Atina jeodinamik enstitüsü, yerel saatle 09.17'deki .

Yunanistan'ın girit adası'nda 6,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Haritası : Dünya Haritası Ä°ngilizce Dilinde Küba Nerede
Haritası : Dünya Haritası İngilizce Dilinde Küba Nerede from yearofthefly.org
Adada depremin ardından halk açık . Yunanistan devlet ajansı amna'nın haberine göre, girit'teki küçük bir kilise deprem nedeniyle yıkıldı. Şükrü ersoy, bu bölge yunanistan için de türkiye için en . Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı . Yunanistan'ın girit adası'ndaki lasithi bölgesinde 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afp'nin açıkladığına göre 1 kişi . Avrupa sismoloji merkezi'nin verilerine göre yunanistan'da 6,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yunanistan'ın girit adası'nda bu sabah yerel saatle 07.48'de 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Atina jeodinamik enstitüsü, yerel saatle 09.17'deki .

Adada depremin ardından halk açık . Girit açıklarındaki sarsıntı 30 km derinlikte kaydedildi. Şükrü ersoy, bu bölge yunanistan için de türkiye için en . Yunanistan'ın güneyinde yer alan girit adası'nda 5,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı . Yunanistan'ın girit adası'nda bu sabah yerel saatle 07.48'de 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, yunanistan'ın heraklion kentinde saat 18.34'de 4,1 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Yunanistan devlet ajansı amna'nın haberine göre, girit'teki küçük bir kilise deprem nedeniyle yıkıldı. Habertürk tv · 2 hrs ·. Yunanistan'ın girit adası'ndaki lasithi bölgesinde 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Avrupa sismoloji merkezi'nin verilerine göre yunanistan'da 6,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yunanistan'ın girit adası'nda 6,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad ise saat 09.17'de ege denizi'nde 5,7 büyüklüğünde deprem meydana .

Afp'nin açıkladığına göre 1 kişi . Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı . Yunanistan'ın girit adası'nda 6,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Atina jeodinamik enstitüsü, yerel saatle 09.17'deki . Girit açıklarındaki sarsıntı 30 km derinlikte kaydedildi.

Afp'nin açıkladığına göre 1 kişi . Haritası: Türkiye Haritası Iller Ve Bölgeler. Türkiye
Haritası: Türkiye Haritası Iller Ve Bölgeler. Türkiye from yearofthefly.org
Yunanistan'ın girit adası'nda 6,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yunanistan devlet ajansı amna'nın haberine göre, girit'teki küçük bir kilise deprem nedeniyle yıkıldı. Yunanistan'ın girit adası'nda bu sabah yerel saatle 07.48'de 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. A haber canlı yayınında yunanistan'daki depremi yorumlayan deprem uzmanı prof. Afad ise saat 09.17'de ege denizi'nde 5,7 büyüklüğünde deprem meydana . (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, yunanistan'ın heraklion kentinde saat 18.34'de 4,1 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Atina jeodinamik enstitüsü, yerel saatle 09.17'deki . Girit açıklarındaki sarsıntı 30 km derinlikte kaydedildi.

Yunanistan'ın girit adası'nda 6,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Şükrü ersoy, bu bölge yunanistan için de türkiye için en . Yunanistan'ın girit adası'nda bu sabah yerel saatle 07.48'de 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Adada depremin ardından halk açık . Girit açıklarındaki sarsıntı 30 km derinlikte kaydedildi. Avrupa sismoloji merkezi'nin verilerine göre yunanistan'da 6,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yunanistan'ın girit adası'ndaki lasithi bölgesinde 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afp'nin açıkladığına göre 1 kişi . Atina jeodinamik enstitüsü, yerel saatle 09.17'deki . Yunanistan devlet ajansı amna'nın haberine göre, girit'teki küçük bir kilise deprem nedeniyle yıkıldı. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı . (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, yunanistan'ın heraklion kentinde saat 18.34'de 4,1 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Yunanistan'ın girit adası'nda 6,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Habertürk tv · 2 hrs ·.

Yunanistan Deprem : Haritası : Sila Yolu 2020 Ä°zin Yolu Haritası Almanya / Yunanistan'ın girit adası'ndaki lasithi bölgesinde 6,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.. Yunanistan'ın girit adası'nda 6,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yunanistan'ın girit adası'nda bu sabah yerel saatle 07.48'de 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, yunanistan'ın heraklion kentinde saat 18.34'de 4,1 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı . Girit açıklarındaki sarsıntı 30 km derinlikte kaydedildi.